CiddiGazete- Galatasaray transferde hızlı bir gün yaşadı. Sarı- kırmızılı kulüp, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin geçici transferi için oyuncu ve kulübü Paris Saint-Germain (PSG) ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray kulübü'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

29 yaşında oyuncu, 1 yıllığına PSG'den kiralanacak. Icardi'nin, yıllık ücretinin büyük bir bölümünü Fransız ekibi karşılayacak.

MATHİAS ROSS JENSEN

Sarı- kırmızılı kulüp, 21 yaşındaki Danimarkalı stoper Mathias Ross Jensen'in transferi için oyuncu ve kulübü Aalborg BK ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mathias Ross Jensen'in Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve Kulübü Aalborg BK ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

YUSUF DEMİR

Galatasaray, 19 yaşındaki Yusuf Demir'in transferi konusunda oyuncu ve kulübü Rapid Wien ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Sarı-kırmızlı ekipten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Yusuf Demir'in Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve Kulübü SK Rapid Wien ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. Galatasaray'ın bir dönem Barcelona'da da forma giyen genç oyuncuyu, bonservisiyle transfer ettiği öğrenildi.

JUAN MATA

Galatasaray, bonservisi elinde olan İspanyol futbolcu Juan Mata ile anlaşma sağladı. 34 yaşındaki İspanyol 10 numara, son olarak İngiltere Premier Lig temsilcisi Manchester United'da forma giydi. Mata, geçen sezon ManU ile 12 resmi maça çıktı.

MİLOT RASHİCA

Galatasaray, İngiltere Championship ekiplerinden Norwich City'de forma giyen Kosovalı futbolcu Milot Rashica'nın geçici transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın kulübümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Norwich City ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.