CiddiGazete- Filistin'de devam eden çatışmaların ortasında Suudi Arabistan'daki Riyad Sezonu büyük coşkuyla açıldı.

Suudi Arabistan'da Ekim'den Mart'a kadar her yıl düzenlenen devlet destekli eğlence festivali Riyad Sezonu, dördüncüsüne Riyad'daki Kingdom Arena'da yüksek enerjili bir etkinlikle başladı.

riyad1112

İngiliz boksör Tyson Fury, açılış gününde eski karma dövüş sanatları dünya şampiyonu Francis Ngannou'ya karşı yaptığı 10 rauntluk maçta şampiyonluğu garantiledi.

BAE'nin kurucularından Al Nahyan öldü BAE'nin kurucularından Al Nahyan öldü

Suudi Arabistan Genel Eğlence Otoritesi Başkanı Turki Al-Sheikh, etkinliğin resmi açılışını "Krallık Arenası" çanları eşliğinde yaptı.

Açılış törenine dünyanın dört bir yanından sporcular, sanatçılar ve sosyal medya fenomenleri dahil olmak üzere çok çeşitli sanatçılar katıldı.

Dansçılar ve müzisyenlerin de aralarında bulunduğu uluslararası sanatçılar, küresel yıldızların müzik ve dans performanslarının ardından kalabalıktan coşkulu alkış ve tezahüratlarla karşılaştı.

Etkinliğin çevrimiçi ortamda aldığı yoğun eleştirilere rağmen, Suudi Arabistan halkının önemli bir kısmı etkinliğe katıldı.

Al-Sheikh, Riyad Sezonu'nda seyircilere sıcak bir karşılama sunarak, herkesin hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirecek olağanüstü bir sezon sunma konusundaki kararlılığını yineledi.