CiddiGazete- Rize Çayeli Belediyesi'nin MHP'li başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'nin iddiaları Çayeli Belediye Meclisi'ni karıştırdı. Çiftçi, 21 Eylül'de Rize'de yerel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılarak açıklamalarda bulundu. Çiftçi, Çayeli ilçesindeki bazı AKP'lilerin FETÖ'cü olduğu iddiasında bulundu.

"HİÇ DE ÖZÜR DİLEMİYORUM"

Bunun üzerine Belediye Meclisi toplantısında AKP'li üyeler ile MHP'li meclis üyeleri arasında tartışma yaşandı. AKP'liler, MHP'li başkandan özür dilemesini istediler. Başkan Çiftçi, "Hiç de özür dilemiyorum. Sözlerimin arkasındayım. Bu konuda da zerre kadar tereddüt içerisinde değilim. Kesin bilgi ve bulgularım var. Dolayısıyla o gün söylediğim sözleri özür dilemediğim gibi aynen iade ediyorum" diye cevap verdi.

Çiftçi'nin cevabı salonda gerginliği artırdı. AKP sıraları Çiftçi'nin sözleri nedeniyle toplantıyı terk etti. Çiftçi ise bu hareket üzerine "Umarım sadece bu mecliste değil, diğerlerinde de aynı tavrı göstererek gelmezsiniz" dedi.

AKP SIRALARI BOŞ KALDI

Çayeli Belediyesi'nde AKP-MHP gerginliği halen devam ediyor. MHP'li başkanın FETÖ'cü iddiaları sonrası AKP'liler bir sonraki toplantıya gelmedi. Belediye Meclisi'nde çoğunluk sağlanamadığı için toplantı gerçekleştirilemedi.