CİddiGazete- Ünlü dizi oyuncusu Ayşegül Çınar dün gece saatlerinde Beyoğlu'nda bir otelin restoranında sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile beraberdi. Saat 00.30 sıralarında henüz nedeni anlaşılamayan bir tartışmayla restoran karıştı. Tartışma büyüdü, ünlü oyuncunun sevgilisi elindeki bıçakla çevredekilere saldırmaya başladı.

BEŞ KİŞİYİ YARALADI

Restoran çalışanları müdahale etmeye çalıştı. Furkan Çalıkoğlu ise kendilerini sakinleştirmeye çalışanlara bıçakla saldırdı. Beş kişiyi yaraladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

ÖZEL HAREKAT DEVREYE GİRDİ

Polis ekipleri restorana girerek kavgayı ayırmaya çalışsa da bir türlü sakinleşmeyen ve direnen Furkan Çalıkoğlu bu defa bıçakla polislere saldırdı. Yaşanan arbedede yedi polis memuru bıçakla yaralandı.

Olay yerine sevk edilen özel harekat polisleri bıçaklı saldırgan Furkan Çalıkoğlu'nu gözaltına aldı. Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ifadeleri alınmak üzere Karaköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

"SALDIRIYA UĞRADIK"

Ayşegül Çınar, karakola girerken kameralara dönerek, "Merhaba, mekanda biz saldırıya uğradık. Beyefendi kaçtı, bizi şimdi alıkoyuyorlar" dedi.

Ünlü oyuncu 3 ay önce de uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alınmıştı. 7 Mart 2021 tarihinde Beşiktaş'ta polis uygulama noktasında aracında uyuşturucu madde bulunduran ünlü oyuncu gözaltına alınmıştı. Otomobilinde bulunan uyuşturucunun ise sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tarafından aracına koyulduğunu iddia etmişti.

Kavgada yaralanan beş otel çalışanı ve yedi polis memurunun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.