CiddiGazete- İstanbul'un Bağcılar İlçesi'nde Güneşli Mahallesi Koçman Caddesi'nde bulunan ambalaj firmasının ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Şiddetli patlama, uzak semtlerden de duyuldu. Büyük çapta yangın da çıkan patlama nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İstanbul Bağcılar'da, ambalaj üretimi yapılan iş yerinde bulunan pres makinesinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından iş yerinde yangın çıktı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Bağcılar’da 2 katlı iş yerinin 2'inci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle binanın pencereleri caddeye fırlarken, çevrede bulunan binalarda da hasar meydana geldi. Patlama saat 05.20 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle pres makinesinde meydana geldi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

PENCERELER CADDEYE FIRLADI

İş yerinde, patlamanın şiddetiyle pencereler caddenin ortasına kadar fırladı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangında, iş yerinin kapalı olması ve içeride kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı engelledi.