CiddiGazete- TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Turgutluspor, bu hafta sonu Bayburt Özel İdarespor'u konuk etti. Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki 7 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada Turgutluspor, Bayburt Özel İdarespor'a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın 70. dakikasına kadar maçı 1-0 önde götüren Turgutluspor, 10 dakika içerisinde 2-1 yenik duruma düşünce taraftarların yoğun tepkisi başladı.

Turgutluspor taraftarları protokolün yer aldığı tribüne dönerek, Turgutluspor Kulübü Başkanı Taner Kestaneci ile yönetime istifa çağrısı yaptı.

TARAFTARA ORTA PARMAĞINI GÖSTERDİ

İstifa çağrısının ardından Turgutluspor taraftarları ile Başkan Kestaneci ve eşi Bircan Kestaneci arasında karşılıklı gerilim yaşandı. Bu esnada Bircan Kestaneci, taraftarlara dönerek orta parmağını kaldırıp küfürler savurunca ortalık bir anda karıştı. Başkan Kestaneci münakaşayı önlemeye çalışmasına rağmen, eşi taraftarlarla münakaşayı sürdürdü.

Yaşananların ardından polisler, taraftarları stadın dışına çıkarttı. Kulüp Başkanı Kestaneci ve eşi Bircan Kestaneci de polis korumasında stattan ayrıldı.