CiddiGazete- Afyonkarahisar’da ekmek sattığı motosikleti bozulunca belediyeden yardım isteyen ancak geri çevrildiğini iddia eden bir vatandaş, motosikletini ve arkasına bağladığı sepetini belediyenin önünde ateşe verdi.

Sözcü’den Müslüm Evci’nin haberine göre, ismi öğrenilemeyen vatandaş, ekmek satmak için kullandığı motosiklet bozulunca Afyonkarahisar Belediyesi’ne gelip yardım istedi. Yardım isteği geri çevrilen vatandaş duruma sinirlendi. Belediyenin önünde bulunan motosikletinin ve arkasına bağladığı sepetin üzerine benzin döküp ateşe verdi. Elindeki bıçağı göstererek yanına kimseyi yaklaştırmayan vatandaş gözyaşları içinde isyan ederek, “Ben sadece ‘Motosikletim arızalı, şunu yaptırıverin’ dedim. Yaptırmayın... Ben sizden odun, kömür, kira parası istemedim. Artık burama geldi. Yeter. Bana bu devlet sahip çıkmayacak da kim sahip çıkacak” diye konuştu.

Bu anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kayda alındı.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilen ve elindeki bıçak alınan şahıs daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

AKP’li Afyonkarahisar Belediyesi’nden henüz konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı.