CiddiGazete- Kaza, Beykoz Yeni Riva Yolu Can Feda Viyadüğü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kavacık'tan Beykoz istikametine gitmekte olan Murat Kılıç idaresindeki otomobil, Can Feda Viyadüğü üzerinde lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Takla atarak bariyerleri ve orta refüjü aşan otomobil, karşı şeritten Kavacık istikametine gitmekte olan Hasan Yıldırım'ın kullandığı otomobile çarptı. Hızını alamayan otomobil yaklaşık 250 metre savrulduktan sonra durabildi.

3 ÖLÜ 3 YARALI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ve sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Yapılan kontrolde sürücü Hasan Yıldırım ile Sabiha Yıldırım'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan Murat Kılıç ile ismi öğrenilemeyen 3 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan bir kadın yaralının da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirlendi.

CENAZELER GÜÇLÜKLE ÇIKARTILDI

Hayatını kaybeden Hasan ve Sabiha Yıldırım'ın cenazeleri hurdaya dönen otomobilden yaklaşık 45 dakikalık çalışmanın sonucunda güçlükle çıkartıldı. Ambulansa konulan cenazeler morga kaldırıldı.