CiddiGazete- Ünlü komedyen Cem Yılmaz, SMA hastalarına destek vermek amacıyla sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Mesajına “Bir duyuru yapmak istiyorum. İki dakikanızı rica edeceğim...” diye başlayan Cem Yılmaz şöyle devam etti:

“Dostlarım, iyi, güzel insanlar. Yakın zamanda özellikle bir konuda çok mesaj alıyorum. Çaresiz kaldığım bir hadise olduğu için sizlerle de paylaşmak istedim.

SMA hastası küçük yavrular.

Aileler her türlü çabayı göstermelerine rağmen bu amansız hastalıkla mücadelede yeterli desteği göremiyorlar.

Tedavi, ilaçlar çok pahalı.

Evet sen, ben maddi yardım edelim. Elbette olan olmayanla paylaşacak, bu böyle.

Ama yetkililerden de rica ediyorum. SMA hastalığı ile mücadele için devletimiz bir bütçe ayırmıyor mu? Bu ailelere bir kolaylık, bir destek... İlaçların ülkemize getirilebilmesi bile işin maddi kısmına çok olumlu etki edebilir.

Kulak verdiğim 2 aile de böyle seslendi.

Dostlarım, ben elimden geleni elbette yaparım.

Sizden, hepinizden rica ediyorum, pamuk eller cebe bölümü işin en kolay bölümü.

Ben kahramanlık yapayım, şunu şunu yapayım derdinde de değilim.

Akıl akıldan üstündür. SMA’lı yavrular için ne yaparız, ne yapalım derseniz, en yetkilisinden konuya en uzak kişisine kadar fikrinize, yardımınıza ihtiyacım var.

Şimdi, zaten kampanya sürdüren iki kardeşimizi paylaşıyorum.

Bu ailelere moral, maddi destek, fikir verecek, yol gösterecek herkesin, her kurumun karşısında saygıyla eğiliyorum.

Hepinize sağlık diliyorum.

Cem”

‘ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN DİYORUM’

Cem Yılmaz daha sonra paylaştığı mesajda, “Gönlü bol olmak paylaşmak bunlar güzel şeyler... İşin içine ilim, bilim, teknoloji girince, hastalığın mücadelesi de yıpratıcı bütçelerde olunca biz bizden büyüklere, devletimize ihtiyaç duyuyoruz. Bir moral veren yetkiliye, bir uzatılan ele şimdiden Allah razı olsun diyorum. Sağ olun” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI’NA ÖNERİ

Cem Yılmaz, sonraki mesajında ise Sağlık Bakanlığı’na bir öneride bulundu. Yılmaz, “Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir: Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları, söyleşiler organize ederlerse hiçbir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim” dedi.