CiddiGazete- Ekonomik krizin derinden sarstığı toplumda bir acı haber de akşam saatlerinde İzmir'den geldi. Peker Mahallesi'nin eski muhtarı MHP'li Nuri Çengeloğlu, kahvehanesi uzun süre kapalı olduğu için ekonomik sıkıntı çekmeye başladı.

Çengeloğlu, bu akşam saat 20.00 sıralarında yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Ölümümden kimse sorumlu değil. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Kamunun dikkatine. Sevenlerimi üzdüm. Herkes hakkını helal etsin. Benim sonum böyleymiş" dedi. Nuri Çengeloğlu, ardında canına kıydı. 

Çengeloğlu'nun sosyal medya hesabında intihar eden bir kahvecinin haberini paylaştığı, bir takipçisinin de kendisine, "Nuri sen sakın öyle birşey yapmayasın" diye uyarıda bulunduğu görüldü. 

"LEBALEP KONGRE YAPANLAR"

Nuri Çengeloğlu'nun arkadaşı Ahmet Murat Beydoğan, acı olayı bildirdiği sosyal medya paylaşımında, AKP kongresine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

Bu adam NURİ ÇENGELOĞLU

Az önce İNTİHAR ETTİ.

Arkadaşım Ülküdaşım dostumdu. Çocukları torunları vardı. Yaşadığı mahallede muhtar seçilecek kadar sevilirdi. Esnaftı kahveciydi pandemi var diye kahvesini kapattılar. Sonu bu oldu.

LEBALEB KONGRE YAPANLAR ALLAH HAKETTİĞİNİZLE KARŞILAŞTIRSIN SİZİ...