CiddiGazete- İstanbul Bakırköy’de balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun (42) cenazesi, memleketi Rize’nin Fındıklı ilçesinde toprağa verildi.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu gözyaşları içerisinde uğurlayan Ece Erken, sosyal medya hesabından katil zanlısı Kadir Yasak’ı görenlerin Emniyet Genel Müdürlüğü’ne başvurmasını istedi.

Ece Erken aynı zaman en yakın hastanenin 5 dakikalık mesafede olduğu restorana ambulansın 40 dakikada gelmesinin nedenini de öğrenmek istediğini ifade etti.

Erken’in paylaştığı mesajlar şöyle:

“Cundalı Yeşilköy Balıkçısı’na en yakın hastanenin arabayla mesafesi sadece 5 dakika. Saat 00.20... Trafik de yok ve ambulans 40 dakikada geliyor. Ve kocam kan kaybından ölüyor. Önce soysuz cani katillerin yakalanmasını sonra da bu ambulansın gecikme sebebini istiyorum. Bulana kadar da peşini bırakmayacağım.

İnsan hayatının kıymeti bu mu International Acıbadem? 5 dakikalık mesafeye neden 40 dakikada geliyor?

İki zanlı yakalandı. Peki Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman isimli zanlıların yakalanması için ne bekliyorsunuz? Bu gözü dönmüş katiller kocamı öldürdü. Hâlâ neden yakalanmadılar, sorumlular kimler?

Allah rızası için @emniyetgm yardım istiyorum. Kamera kayıtları ortada. Kocamın kanı yerde kalmasın.

Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman... Bu soysuz şerefsizleri görenler, yardım yataklık yapanlar @emniyetgm gitsin! Allah rızası için!

Katil Kadir Yasak!

Katil hem o 5 kişiden oluşan soysuz, alçaklar hem de 40 dakikada gelen ambulans!!!

Allahınızdan bulun, her gün dua edeceğim!!!

Güvenlik kamera incelemesinde Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge isimli şahısların olay yerinde oldukları ve silahı Kadir Yasak isimli şahsın kullandığı tespit edildi.

#Asayiş #İstanbul