CiddiGazete- Babaanne, eski gelini Merve Akman ve eşi Rahmi Akman ile gelininin erkek arkadaşlarından 6 ve 9 yaşındaki torunlarının istismara uğradığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Koruma altına alınan iki çocuk, üvey babası Rahmi Akman ile iki kişinin kendilerine istismarda bulunduğunu anlattı.

ADLİ TIP RAPORUYLA KANITLANDI

İfadesinde anne ve babasının ayrıldığını söyleyen G.E.G., annesi Merve Akman'ın Rahmi Akman ile evlendiğini, ancak F., A., M. ve M. adlı erkeklerle de ilişkisi olduğunu söyleyerek, geçen yıl üvey babası Rahmi Akman ile isimleri F., A. ve M. olan kişilerin kendisine istismarda bulunduğunu anlattı.

G.E.G.'nin, başından geçen olaylarla ilgili annesi Merve Akman, üvey babası Rahmi Akman ve dayısı S.'den şikayetçi olduğunu ve 9 yaşındaki ağabeyiyle kendisine çok acı çektirdiklerini anlattı.

G.E.G., anneanne F.G. ile dayısı S.C.G.'nin de kendisine şiddet uyguladığını söyledi.

Savcıya ifade veren 9 yaşındaki ağabey İ.E.G. ise anneannesinin Finike'deki evinde kaldığı 7-8 aylık süreçte oklava ve şarj kablolarıyla şiddete maruz bırakıldığını belirtti.

İ.E.G., üvey baba Rahmi Akman, M. ve dayısı S.'nin kendisinin özel bölgelerine dokunduğunu söyledi.

Küçük kız ve ağabeyi istismarı deftere yaptıkları çizimlerle de anlatmaya çalıştı; bu resimler de soruşturma dosyasına girdi.

Soruşturma kapsamında anne Merve Akman ile üvey baba Rahmi Akman tutuklandı, diğer 2 şüpheli serbest bırakıldı.

Davanın üçüncü duruşmasında sanıklar suçlamaları kabul etmedi. Merve Akman ve Rahmi Akman adli kontrolle serbest bırakıldı.