CiddiGazete- Türkiye’de cinayete azmettirmek suçundan aldığı ömür boyu hapis cezası onaylanınca Gürcistan’ın Batum kentine kaçan Metro Holding'in sahibi Galip Öztürk ve 23 yaşındaki Rus eşi Christina Öztürk’ün taşıyıcı annelik yöntemi ile 10 çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı. Christina Öztürk’ün kendisinin dünyaya getirdiği 6 yaşında bir de kızı bulunuyor.

VATANDAŞLIK PLANI

Sözcü’den Ali Gülen’in haberine göre, Rus mafyası ile çatışıp Intourist Otel ve LibertyCasino'yu devredip Ermenistan'a kaçan Galip Öztürk, bu ülkenin vatandaşlığını aldıktan sonra yeniden Batum'a döndü.

Önceki eşinden 9 çocuğu olan Galip Öztürk’ün Gürcistan veya Rusya'dan vatandaşlık almayı planladığı belirtildi.

6 KIZ, 5 ERKEK

Bir YouTuber olan Christina Öztürk, Alman Bild gazetesine verdiği röportajda sadece 6 yaşındaki büyük kızı Victoria'yı kendisinin doğurduğunu; Ayrin Fatma, Meryem Fatma, Alice Fatma, Anna Fatma ve Olivia Fatma adlı kızları ile Mustafa Galip, İsmail Galip, Mehmet Galip, Ahmet Galip ve Lokman Galip isimli erkek çocuklarının ise taşıyıcı annelerden olduğunu anlattı.

‘TEK BAŞIMA YAPAMAM’

Kocasının çok çocuk istediğini, kendisinin bunu yapamayacağı için taşıyıcı anneler tuttuklarını belirten Christina Öztürk, taşıyıcı annelere çocuk başına 24'er bin euro ödediklerini anlattı.

Buna göre, Galip Öztürk'ten alınan spermlerle Christina Öztürk’ten alınan yumurta hücreleri döllenip taşıyıcı annenin rahmine yerleştiriliyor. Gürcistan'da taşıyıcı annelik uygulaması ile ilgili yasal bir engel bulunmuyor. Taşıyıcı anneler başka ülkelerden gelip Galip Öztürk’ün otellerinde konaklıyor.

CHRİSTİNA ÖZTÜRK PROGRAMLIYOR

Çocukların yardımcılar, dadılar eşliğinde kendi yaptığı programa göre büyütüldüğünü söyleyen Christina Öztürk, “Programları ben belirliyorum. Her şey benim kontrolümde. Dadıların hangi çocuğu, neyi, ne zaman, hangi ölçülerde vereceğini anlatıyorum. Onlardan raporlar alıyorum” diyor.

Galip Öztürk'ün bu şekilde 50 çocuk yapıp vatandaşlıklar peşinde koştuğu belirtilirken, “105 tane çocuk hedefi” iddiası ise bir cevap bulabilmiş değil.