Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, cezaevinde olan eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri süren 26 yaşındaki T.K. 4 çocuğunu evde bırakarak kaçtı. Ardından komşusuna “Kocam beni öldürecek, bu yüzden evden kaçıyorum, polisleri arayın çocuklarıma sahip çıksınlar” diye mesaj attı. Durum polise bildirildi, çocuklar yurda yerleştirildi.

Gölcük Şirinköy Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde oturan 4 çocuk annesi T.K.'yi cezaevinde bulunan eşi M.K., iddialara göre dün gece telefonla arayarak 'Seni cezaevinden çıkınca öldüreceğim' diyerek tehdit etti.

Korkuya kapılan T.K., komşusuna cep telefonuyla mesaj yazarak 'Kocam beni öldürecek, bu yüzden evden kaçıyorum, polisleri arayın çocuklarıma sahip çıksınlar' diye mesaj atınca komşuları da hemen polise haber verdi.
Olay yerine Gölcük Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Büro ekipleri sevk edildi. Evden komşuları nezaretinde alınan 6 yaşındaki Y.K., 4 yaşındaki Y.K. ve 3 yaşındaki R.K. ile 4 aylık M.K. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Çocuklar daha sonra Kocaeli'de bulunan bir çocuk yurduna teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.