CiddiGazete- Başakşehir'de, Gürcistan ile Çeçenistan uyruklu oldukları belirlenen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada iki kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Bahçeşehir Gölet mevkii Recep Yazıcıoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Avni Akyol Bulvarı'nda dört kişi bir restoranın önünde beklerken, yanlarına gelen üç kişiyle kavgaya tutuştu.

Silahların kullanıldığı kavgada, dört kişi mermilerin hedefi olurken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki kişinin hayatını kaybettiğini belirlerken, 1'i ağır 2 yaralı yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

KAVGA GÜRCİSTAN VE ÇEÇENİSTAN UYRUKLU İKİ GRUP ARASINDA ÇIKTI

Polis ekiplerinin ilk belirlemelerine göre silahlı kavganın, aralarında alacak-verecek meselesinden husumet bulunduğu iddia edilen Gürcistan ve Çeçenistan uyruklu iki grup üyeleri arasında çıktığını ve saldırganların yabancı plakalı bir otomobille olay yerinden uzaklaştıklarını tespit etti.

Olaya ilişkin polis geniş çaplı çalışma başlatırken, öldürülen ve yaralanan kişiler ile kaçan 3 saldırganın kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.