Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sarıçam ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne bir otomobille uyuşturucu hap getirildiği bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine polis otomobili takibe başladı. Takibi fark eden şahıslar polisten kaçmak istedi. Polis, kaçan kişileri Kozan Yolu'nda sıkıştırdı. Bunun üzerine araçtakiler arkalarındaki arabaya çarpıp kaçmaya devam etti. Polisler de araçlarından inip aracı durdurmak istedi.

UÇAN POLİS!

Bu arada polislerden biri kaçmak isteyenlerin içinde bulunduğu aracının üst kısmına tutundu. Ancak otomobil durmayıp devam edince polis hareket halindeki aracın üzerinde kaldı. Diğer polis ise otomobilinin lastiklerini ateş etti. Lastikleri patlayan otomobil yaklaşık 15 metre gittikten sonra durdu. Otomobilden inen şahıslar sağa ve sola kaçmaya başladı. Polisler de iki kişiyi yakalamak için peşlerinden koştu. Bu anlar çevredeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

920 ADET UYUŞTURUCU HAP

Zanlılardan İdris Y. kaçarken elinde içinde 920 adet uyuşturucu hap bulunan torbayı attı. Polis yaşanan kovalamanın ardından hem zanlı İdris Y. hem de onu almak için gelen kardeşi Sinan Y. ve arkadaşı Şiar K.'yi yakaladı. Zanlı İdris Y. tutuklandı.

BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, canları pahasına uyuşturucu tacirlerine geçit vermeyen iki polise başarı belgesi verdi.

Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve iki polisi makamında kabul eden Vali Demirtaş, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren uyuşturucuya geçit vermeyeceğimizi söyledik. ‘Uyuşturucunun kökünü kazıyacağız’ dedik. İşte bu olay da bunun en büyük örneğidir. Arkadaşlarımız gece gündüz demeden uyuşturucuyla mücadele ediyor. Bu mücadelede de sonuna kadar devam edecek. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.