CiddiGazete- Isparta'ya yağan yoğun kar, hayatı olumsuz etkiledi. Yerel yöneticiler, krizi yönetmede yetersiz kalınca vatandaşın hayatı kabusa döndü.

Elektrik kesintisi yaşamın tüm alanlarını olumsuz etkilerken, bugün Türkiye'de sadece Isparta'daki öğrenciler okullarına gidemeyecek.

Kar nedeniyle yolların kapalı oluşuna elektrik kesintisi de eklenince, Isparta'da uzaktan eğitim de yapılmayacak.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, pazartesi ve salı günleri uzaktan eğitimin de olmayacağı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri öğrencilerin derslerine uzaktan eğitimle devam edeceği belirtildi.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açıklaması şöyle:

- İlimiz ve tüm ilçelerimizde 07.02.2022 tarihinden itibaren yapılacak olan 5 günlük uzaktan eğitimin pazartesi ve salı günü yapılacak olan online eğitimleri, yüz yüze eğitim başladığında telafi edilmek üzere ertelenmiştir.

KAMUDA ÇALIŞAN ANNELERE 5 GÜN İZİN

Belediyenin sınıfta kaldığı Isparta'da ulaşım da güçlükle sağlanıyor... Valilik, kamuda çalışan 0-6 yaş arası çocuğu olan kadınlara 5 gün izin verdi. Valilikten yapılan açıklama şöyle: "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan 0-6 yaş çocuğu olan bayan personellerin 07.02.2022 tarihinden itibaren 5 gün süre ile idari izinli sayılmasına karar verilmiştir."