CiddiGazete- Geçtiğimiz gün Mersin'de Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Çağrı Ünel'e bir banka önünde bıçaklı saldırı gerçekleştiği ileri sürülmüş, Ünel'in saldırıya silahla karşılık verdiği, Ülkü Ocakları mensubu bir kişinin Ünel'in silahından çıkan kurşunlarla öldüğü açıklanmıştı.

Söz konusu olay tartışılmaya devam ederken; olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı.

Olay anını gösteren kamera görüntülerinde, Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edilen bir grup genç, Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde beklerken görülüyor. Mersin Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Çağrı Ünel, bu sırada kaldırımdan yürüyerek ilerliyor.

SALDIRIYI KAMERAYA ÇEKMİŞLER

Saldırganlardan biri, arkasından koşarak Ünel'e vuruyor. Ünel'in yere düşmesi üzerine birden çok saldırgan, yerdeki Ünel'e vurmaya başlıyor. Bu arada gruptan bir kişinin cep telefonuyla olayı görüntülediği görülüyor.

Yerdeyken bıçaklandığı iddia edilen Ünel, belindeki tabancayı çıkarıyor. İlk olarak saldırganlardan birine ateş ediyor. Bacağından yaralanan saldırgan, hızla kaçıyor. Daha sonra diğer saldırganlar da çevreye kaçışıyor.

Çağrı Ünel'in bulunduğu yerde yalnızca Emrullah Kaplan adlı kişi kalıyor. Kaplan, koşmaya çalışırken Ünel tarafından sıkılan bir kurşunla yere düşüyor. Ünel'in birkaç kez daha ateş ettiği görülüyor.