CiddiGazete- Sivas'ın Gürün ilçesinde, 40 gündür kayıp olan Fatma Öz'ü (44) erkek arkadaşı Bahri Maraşlı'nın (42) tabancayla vurarak öldürüp, gömdüğü ortaya çıktı.

4 gün önce intihara kalkışan Bahri Maraşlı, hastanedeki ifadesinde suçunu itiraf etti.

Gürün ilçesinde eşinden boşanan Fatma Öz, 20 Nisan'da ortadan kayboldu. Malatya'nın Darende ilçesinde yaşayan ailesinin kayıp başvurusu üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

İlçede fırın işleten Bahri Maraşlı ile ilişkisi olduğu öne sürülen Fatma Öz'ün son görüldüğü yerler incelendi, telefon numarasından teknik takip yapıldı.

İNTİHAR GİRİŞİMİNİN ARDINDAN İTİRAF ETTİ

Ailesi, Fatma Öz'ün bulunması için bir televizyon programına çıktı. Öz ile ilişkisi bulunduğu ileri sürülen Bahri Maraşlı da programa katıldı. Çelişkili bilgiler veren Bahri Maraşlı, 25 Mayıs'ta İlçe Devlet Hastanesi önünde silahla intihara kalkıştı.

İlk müdahalesi yapılan Bahri Maraşlı, Sivas'taki bir hastaneye sevk edilerek tedaviye alındı. Bahri Maraşlı, hastanede alınan son ifadesinde Fatma Öz'ü tabancayla öldürdüğünü ve ilçe yakınlarındaki Kavak köyü yakınlarında, taşlık bir alana gömdüğünü itiraf etti.

CESEDİ BULUNDU

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Bahri Maraşlı'nın ifadesi doğrultusunda bu bölgede yaptığı aramada, Fatma Öz'ün üzeri taşlarla kapatılmış cesedini buldu.

Yapılan incelemenin ardından Öz'ün cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bahri Maraşlı, tedavisinin ardından gözaltına alındı.