CİDDİGAZETE

MHP camiası kaza haberiyle sarsıldı... Sinop’un Durağan ilçesinden MHP belediye başkan adaylığı müracaatı yapmak için ilçe başkanıyla birlikte Ankara’ya gelen Ali Dalkılıç (68), içinde bulunduğu otomobilin kaza yapması sonucu hayatını kaybetti. Kazada, MHP Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım ve Hayrettin Ateş de yaralandı. Ağır yaralanan Osman Yıldırım, kaldırıldığı hastanede daha sonra yaşamını yitirdi.

Ankara'nın Akyurt ilçesi Tekebeli Mevkii'nde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Sinop Durağan MHP İlçe Başkanı Osman Yıldırım yönetimindeki 06 BC 3780 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ve itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Ali Dalkılıç’ı zorlukla çıkarttı. Dalkılıç’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada hafif yaralanan Hayrettin Ateş Akyurt Devlet Hastanesi’ne, ağır yaralanan sürücü Durağan MHP İlçe Başkanı Osman Yıldırım ise Ankara Numune Hastanesi’ne sevk edildi. Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ADAYLIK MÜRACAATINA GİDİYORLARDI

Kazada hayatını kaybeden evli ve dört çocuk babası Ali Dalkılıç'ın 1994-2004 yılları arasında Durağan Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğu, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için belediye başkanlığı adaylık başvurusunda bulunmak için ilçe yöneticileriyle birlikte MHP genel merkezine gittiği öğrenildi.

MHP Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım.