CiddiGazete- İstanbul Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu ve Beşiktaş'ta faaliyet gösteren fuhuş çetesinin mekanlarına baskın düzenledi.

Gezi Parkı olaylarında eylemcilere palayla saldırdığı için adı "Palalı Sabri"ye çıkan Sabri Çelebi'nin elebaşı olduğu çetenin 62 kadına fuhuş yaptırdığı belirlendi.

Sabri Çelebi'nin Beyoğlu ve Beşiktaş'ta bulunan gece kulübü, pansiyon, kuaför salonu ve market işlettiği, zorla tutulan geneli Fas uyruklu kadınları gece kulüplerine sevk ederek fuhuş yapmaya zorladığı tespit edildi.

Gece kulüplerine baskın düzenleyen ekipler, 6 şüpheliyi gözaltına alırken, zorla tutulan ve çoğunluğu Fas uyruklu olan 62 mağdur kadın ise polis ekiplerince koruma altına alındı.

Çetebaşı Sabri Çelebi'nin yurtdışında olduğu ve yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirilirken, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan, magazin haberleriyle gündeme gelen Ebru Polat, firari palalı saldırgan Sabri Çelebi ile Dubai'de yaptığı tatilin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.