CiddiGazete- "Stadyum" programını sunan Ersin Düzen, 11 yıl görev yaptığı TRT'den ayrılma kararı aldığını açıkladı. Düzen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kararı kendi isteğiyle aldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"11 yıl görev yaptığım Stadyum ve TRT Spor'a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT'nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum."

RIDVAN DİLMEN'İN TRT’YE GEÇİŞİ AKILLARA GERİLİMİ GETİRDİ

Ersin Düzen’in 11 yıldır görev yaptığı TRT, geçtiğimiz günlerde Rıdvan Dilmen'in "%100 Futbol" programını yapacağını açıklamıştı. Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz yıl NTV ekranlarında yayınlanan "%100 Futbol" programında Ersin Düzen hakkında sert ifadeler kullanmıştı. Maaşıyla gündem olan Ersin Düzen’i eleştiren Dilmen şöyle demişti:

"Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleyeceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey."

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, yaptıkları yorumlarda Düzen’in ayrılmasının sebebi olarak Dilmen’in TRT bünyesine katılmasını gösterdi.