CiddiGazete- Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, aralarında siyasetçilerin, iktidara yakın iş insanlarının ve bürokratların da olduğu bahis sitelerinde 50 bin doların üzerinde para kaybeden kişilerin listesini ele geçirdiğini öne sürdü.

Takipçilerinin çoğunluğunun listenin yayınlanmasını istediğini belirten Peker, "Deli Çavuş" hesabını işaret etti. Söz konusu listeler. "Deli Çavuş" isimli hesaptan yayınlanırken Peker, "Yapılan anketlere baktığımızda katılanların en az %97'si yayınlansın istemiş. Ben yayınlamam ancak liste Deli Çavuş'un eline de geçmiş. Galiba Deli Çavuş yayınlayacak. Ancak bu işin vicdani sorumluluğu sizde ve Deli Çavuş'ta. Bana ait değil. Önce 5 bin kişilik üç sene öncesine ait olan 20 bin dolardan 2 milyon dolara kadar olan listeyi yayınlayacakmış bana öyle söyledi" notunu düştü.

LİSTELERİN YAYINLANDIĞI PAYLAŞIMLAR KALDIRILDI

Dün akşam saatlerinde yayınlanan liste gecenin gündemini oluşturdu. Listelerin yer aldığı tweetlere bugün ulaşılamadı. Tweetlerin "telefon bilgilerini izinsiz yayınlandığı" gerekçesiyle Twitter tarafından kaldırıldığı öne sürüldü.