CiddiGazete- Bir kadın cinayeti haberi de İzmir'den geldi. Olay, saat 16.00 sıralarında, Ümit Mahallesi 7312 Sokak'ta bulunan bir apartmanın üçüncü katındaki dairede meydana geldi.

İddiaya göre, Hüseyin ile Hüsna Temurtaş çifti, henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Hüseyin Temurtaş (34) tabancayla eşine beş el ateş etti.

Hüsna Temurtaş (30) ağır şekilde yaralanırken, Hüseyin Temurtaş ise kiralık olduğu öğrenilen otomobille kaçtı. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hüsna Temurtaş, Bornova Türkan Özilhan Hastanesi'ne kaldırıldı. Hüsna Temurtaş, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Genç kadının cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Hüseyin Temurtaş'ın sosyal medya hesabındaki fotoğraflarda, hayatının farklı dönemlerinde farklı görüntülerle paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Üç çocukları bulunan çiftin sık sık tartışıp kavga ettikleri, bir süre önce Hüsna Temurtaş'ın babasının evine gittiği, ardından da tekrar eşinin yanına döndüğü belirtildi. Şüpheli Hüseyin Temurtaş'ın suç kaydının da olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bir süre sonra Hüseyin Temurtaş'ın kaçtığı aracı park edilmiş halde buldu. Cinayet zanlısı Temurtaş'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.