CiddiGazete- İstanbul Kadıköy’de bir diş hekimi, yanında çalışan yabancı uyruklu kadının tecavüz iddiası üzerine darbedildi. O anlara dair güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

CNN TÜRK’ten Tugay Saday’ın haberine göre; Kadıköy Bahariye Caddesi’nde dün bir binanın terasındaki kadın, “Bana tecavüz ediyorlar, kurtarın” diye bağırmaya başladı. Kadın, diş hekimi İ.B.’nin kendisine tecavüz etmeye çalıştığını söyledi. Sesleri duyan mahalle sakinleri binanın önüne toplandı. Diş hekimi ve kadın binadan çıkarken kalabalıkla karşılaştı. İ.B., aldığı darbelerle yere yığılırken polis çağrıldı. İ.B. ve M.S. polis merkezine götürüldü.

"İFTİRA ATIYOR"

İ.B., M.S.'nin yanında temizlik işçisi olarak çalıştığını söyleyerek, "Bende alamadığı parası olduğunu söylüyordu. Telefonla kayıt yaptığını fark edince telefonu almak istedim. Bunun üzerine kendisine tecavüz edildiğini söyleyerek bağırmaya başladı. Ben tecavüz etmeye çalışmadım yalan söylüyor" dedi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Diş hekiminin ifadesini ortaya çıkan güvenlik kamerası kayıtları doğruladı. CNNTÜRK'ün ulaştığı görüntülerde diş hekimi cep telefonuyla kayıt alındığını fark edince telefonu almak için hamle yaptığı, kısa bir itişmenin ardından da kadının terasa yöneldiği görülüyor.

SINIR DIŞI EDİLECEK

Polis, yaptığı araştırmada, M.S.'nin yalan söyleyerek İ.B.,'ye iftira attığını belirledi. İ.B., ifadesinin ardından polis merkezinden ayrılırken, M.S. hakkında işlem başlatıldı. M.S.'nin çalışma izni olmadığından da sınır dışı edileceği belirtildi.