CiddiGazete

AKP Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, odasında bir kişinin ilaç içerek yaşamına son verme girişiminde bulunmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kendisinin genel kurul çalışmalarında bulunduğu sırada odasında "bir hadise" yaşandığını doğrulayan Gülaçar, Erkan isimli genci ziyaret ettiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Genci odasından kovduğu iddialarının gerçek olmadığını ifade eden Gülaçar’ın açıklamaları şöyle:

“1- Erkan yıllardır tanıdığım bildiğim bir genç. Psikolojik sıkıntıları olduğu için de yıllardır ilgileniyoruz. Ailesi ve yakın çevresi biliyor. Zaman zaman Ankaraya gelir misafirimiz olur.

2- Dün ve bugün de misafir ettik ilgilendik. Ailevi problemlerinin olduğunu biliyoruz. Genel kurul çalışmaları için ayrıldıktan sonra bir hadisenin yaşandığı bilgisini aldık.

3- Odatv adlı İnternet sitesinde yer alan haberde, odadan kovma gibi gerçeklikle alakası olmayan iddialara yer verilmesi iftiradan başka birşey değildir. Olayın aslını araştırmak için gösterilen çabaya saygımız sonsuz, medyanın gayreti de devam etmelidir.

4- İftiradan başka bir kelimeyle ifade edilmeyecek iddialar için derhal hukuki adımlar atılacaktır. İftirayı, manipülasyonu meslek edinmiş, gazetecilik mesleğine leke süren bu insanların bir an önce bu alışkanlıklarını terk etmeleri gerekmektedir.

5- Son olarak bahse konu kardeşimizi ziyaret ettim kardeşimizin durumu iyi, sağlığı sıhhati yerinde. Daha önce de benzer teşebbüslerde bulunduğu bilinmektedir. Bu kardeşimizin sıkıntılarıyla daha önce nasıl ilgilendiysek bundan sonra da ilgilenmeye devam edeceğiz.

Erkan kardeşimiz bugün ziyarete geldi tekrar. Yalan ve iftira haberlerle itibar suikastı yapan odatv ve habersol gibi sitelerden bir özür bekliyoruz. Hukuki işlemlerimiz zaten başladı. Özrü ve sıkıntıları olan insanları istismar etmek insan onuruna yaraşır bir durum değildir.”