CiddiGazete- Birinci Lig'de hafta sonu deplasmanda Boluspor'a 1-0 yenilen Göztepe'de teknik direktör Turgay Altay ile yollar ayrılırken, sarı- kırmızılı kulüp teknik adam arayışlarına hız verdi. Turgay Altay'ın gidişinin ardından kolları sıvayan yönetim, ilk olarak Fuat Çapa ve Hüseyin Eroğlu isimleri üzerinde durdu. Yönetimin iki çalıştırıcının yanı sıra Volkan Demirel'i de listesine aldığı iddia edildi. Son olarak Fatih Karagümrük'ü çalıştıran genç teknik adama teklif götürmeye hazırlanan Göztepe'nin hafta sonuna kadar teknik direktör sorununu çözeceği bildirildi.

KARAGÜMRÜK'TE İYİ YÜZDE YAKALADI

Önceliği Volkan Demirel'e vermeyi planlayan Rasmus Ankersen başkanlığındaki yönetimin Tamer Tuna'yı da alternatif isimler arasında düşündüğü öğrenildi. Yıllarca Fenerbahçe kalesini koruyan ve sarı- lacivertli takımın kaptanlığını yapan Volkan Demirel, ilk teknik direktörlük deneyimini Fatih Karagümrük'te yaşadı.

Demirel, teknik direktör olarak Fatih Karagümrük'ün başında ilk kez Göztepe'ye karşı Gürsel Aksel Stadı'nda sahaya çıktı. O maçı Karagümrük 1-0 kazandı. İstanbul ekibiyle 22 karşılaşmaya çıkan 40 yaşındaki Volkan Demirel 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 aldı.