CiddiGazete- İyi Parti Grup Toplantısı TBMM'de yapıldı. Genel Başkan Meral Akşener, Türk futbolunun dev isimlerinden Ünal Karaman ile Gökhan Zan'a İyi Parti rozeti taktı.

Ünal Karaman'ın ismi okunduğunda salon "Bozkurt Ünal" sloganlarıyla inledi.

gökhan zan 22

Kürsüye eşiyle birlikte çıkan Gökhan Zan'ın deprem bölgesiyle ilgili anlatımları dinleyenleri hüzünlendirdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Gökhan Zan evladım oldu; Ünal zaten kardeşimdi" dedi.

"SİNAN ATEŞ'İN ÖLDÜRÜLMESİ İÇİN EMRİ VERENİ DE VERENLERİ DE BULACAĞIZ"

31 Aralık'ta Ankara'da öldürtülen Ülkü Ocakları önceki genel başkanı Sinan Ateş'le ilgili de açıklama yapan Meral Akşener, "Sinan Ateş'in katillerini de, emri vereni, emri verenleri biz bulup cezalandıracağız" ifadelerini kullandı. Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

"BİZİM İÇİN NEVRUZ KATİLE ÖZGÜRLÜK DİLENME GÜNÜ DEĞİL"

- İyi Parti olarak büyük bir hedefimiz var. Bu memleketin her bir ferdini bir büyük memleket sofrasına, bayram sofrasına oturtma hedefimiz var. Kimse merak etmesin, biz o kara kalplere, kirli emellere, kötü niyetlere geçit vermeyeceğiz. Biz ateşten gömlek giyip ateşte yürüyenleriz.

- Bizim için Nevruz katile özgürlük dilenme günü değildir. Birliğin günüdür, terörün günü değildir. İyi Parti iktidarında Nevruz'u resmi tatil olarak kutlayacağız.

"SANDILAR Kİ BİZ SADECE SÖZLEŞMEYİ SAVUNUYORUZ"

- Sandılar ki biz İstanbul Sözleşmesi'ni savunurken sadece bir sözleşmeyi savunuyoruz. Oysaki biz kardeşi, eşi, dostu birbirine düşürmek isteyen bir çirkinliğe karşı durduk. Kadınları düşman gören kirli bir zihniyete karşı durduk. Kadınların hayatından verilen bir tavize karşı durduk. Kimse kusura bakmasın, dimdik durmaya devam edeceğiz.

"SAYIN ÖZLEM ZENGİN DE KADIN OLDUĞU İÇİN BU ÇİRKİNLİKLERİ YAŞIYOR"

- 6284 sayılı kanun birileri tarafından bugün tartışmaya açılıyor. Bizzat AK Parti'de siyaset yapan kadınlar da rahatsız. Aile Bakanı bile böylesine ucube bir tartışmayı millete açıklayamayacaklarını biliyor. AK Parti'nin Grup Başkanvekili hedef haline getirildiğini söylüyor.

- Yüzde yüz, kesinlikle doğrudur. Tıpkı bu ülkede yaşayan, doğruları savunan her kadın gibi Sayın Özlem Zengin de yaşadığı çirkinlikleri kadın olduğu için yaşıyor. Bu ülkede konuşan, pes etmeyen, doğruları konuşmaktan vazgeçmekten kadınlar mobbing'e, lince, tacize, hakarete, iftiraya uğruyor.

- Ama biz o pis, iğrenç dili yüzlerine yüzlerine vuracağız. Mesele kadınların davası olduğunda Özlem hanımla da amasız, fakatsız, lakinsiz omuz omuza duracağız.