CiddiGazete- Oyuncu, senarist ve yazar Gülse Birsel, tv100 ekranlarında, “Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum” programına konuk oldu.

30 Aralık'ta Disney Plus'ta izleyicilerle buluşacak filmi 'Yılbaşı Gecesi'ni anlatan Gülse Birsel, Candaş Tolga Işık’ın “Cumhurbaşkanı adayın nasıl biri” sorusuna da cevap verdi.

Gülse Birsel özetle şunları söyledi:

“Hep aynı şeyleri istiyoruz galiba. Cumhurbaşkanı adayının galiba çok önemli olmaması gereken bir ülke olmalı burası. Herkesin işinde uzman olup o alanın ona delege edilmesi, ekonomiyi çok iyi bilen birinin yönetmesi ve kültürü gibi. Cumhurbaşkanının biraz daha bir lider gibi ya da rolleri dağıtan insan gibi biri… Daha batıda olduğunu gibi sanki gerekiyor. Daha demokratik, daha çok kişinin kafa kafaya verip karar verdiği… Onun içinde benim cumhurbaşkanı adayım şöyle bir lider ve şöyle kararlar verecek de dememek lazım galiba. İdealimizde tabii ki daha çok kalifiye bir ekibin yöneteceği bir Türkiye var. Herhangi bir ülke için de öyle… Aynı zamanda çok da vatansever bir ekibin yöneteceği bir Türkiye var hayalimizde