Olay dün gece Sunullah Mahallesi'nde bulunan Çamaşır Deresi üzerindeki köprüde meydana geldi. Görgün tanıkların ifadesine göre aynı yaştaki Birhat E. ile Deniz Ç., köprünün üzerinden hareket halindeki yük treninin üzerine atladı.

Kısa sürede trenin üzerinde seyahat eden çocuklardan Birhat E., dengesini kaybederek düştü. Çevredeki bir kişi tarafından rayların kenarında yaralı olarak bulunan E., Bandırma Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yüksek gerilim hattı nedeniyle yüzünde ve vücudunda yanıklar oluşan E.'nin tam teşekküllü yanık ünitesi bulunan bir hastaneye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Birhat E'nin ifadesi doğrultusunda, beraberinde bulunan arkadaşı Deniz Ç.'yi bulmak için araştırma başlattı. Demiryolu boyunca ve çevresindeki çalılık alanda el feneriyle yapılan aramadan sonuç alınamayınca E.'den arkadaşının oturduğu evin adresi öğrenildi. 17 Eylül Mahallesi'ndeki eve giden polis, Deniz Ç.'yi hafif yaralı olarak buldu. Olaydan sonra korktuğu anlaşılan Ç.'nin ailesine de haber vermediği belirlendi.