CiddiGazete- Eski bankacı yeni komedyen Kaan Sekban, özel bir bankanın güvenlik görevlisinin coronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kaan Sekban sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Kaan Sekban

“Özel bir bankanın güvenlik görevlisinin corona nedeniyle hayatını kaybettiği bilgisi malesef doğru. 45 yaşında olduğu söyleniyor. Para ve müşteri teması bile yok doğrudan. Günlerdir söylüyoruz, sokağa çıkma yasağı şart. 2-3 hafta her şeyi kapatıp yayılmayı yavaşlatmak zorundayız.”

Kaan Sekban’a bir takipçisi, “Herşeyi baskıcı yasaklarla düzelteceğinizi sanıyorsunuz... Önemli olan sokağa çıkma yasağı olmadan söylenene uymak ve evde kalmak... Cahillik bu ülkenin en büyük virüsü zaten... Sokağa çıkma yasağı olsa da delinir... Adım gibi eminim” yorumunu yazdı.

Kaan Sekban bu takipçisine, “Masallar diyarında yaşıyorsunuz herhalde... Yasak gelmediği sürece binlerce insan mecburen işe gidiyor, cehaletle ne ilgisi var. Cehalet derseniz o dünyanın tamamında var. İtalya’nın belediye başkanlarının videolarını izleyin” cevabını verdi.

İtalya’da bazı belediye başkanları sokağa çıkma yasağını ihlal eden vatandaşlara kızgınlıklarını gösteren videolar çekmişti.

Kaan Sekban ayrıca, “Bugün X bank yarın Y bank öbür gün falanca elektrik dairesi personeli daha öbür gün falanca PTT personeli... Bu haberleri daha sık duymak istiyorsak okey çıkalım hep beraber sokaklara! Anlamıyorum. Gerçekten anlamıyorum..." ifadelerini kullandı.

GENEL MÜDÜRDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Öte yandan ParaMedya sitesi söz konusu güvenlik görevlisinin Akbank'ın İstanbul Esentepe şubesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan K.S. olduğunu duyurdu.

Dün gece hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alınan güvenlik görevlisinin tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

K.S'nin vefatı bu sabah bankanın genel müdürü Hakan Binbaşgil tarafından tüm çalışanlarına duyuruldu.

Binbaşgil, tüm personele yazdığı başsağlığı mesajında, "Hepimizi derin bir kedere boğan bu olayın acısını tarif etmek mümkün değil" ifadelerini kullandı.