CİDDİGAZETE

İYİ Parti'de "Bülent Arınç" konusunda iki farklı açıklama yapıldı. Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu Bülent Arınç ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında kesinlikle bir görüşme olmadığını söyledi. Ağıralioğlu'nun açıklaması, dünkü Yeniçağ Gazetesi'nde şu ifadelerle yer aldı: "Gizli kapaklı görüşülecek bir konu değil. (İYİ Parti'ye Arınç üzerinden AKP tarafından bakanlık teklifi) AK Parti’nin konu hakkında iradesi varsa, gelirler böyle bir şey düşünüyoruz, biz de ona göre cümle kurarız. Genel Başkanımız da açıklama yapar, istişare ederiz. Memleket gizli kapaklı yönetilmiyor, açık yönetiliyor. Dün genel başkanımız ile birlikteydik; böyle bir şey (görüşme) söz konusu değil."

MERAL AKŞENER BUGÜN TAM TERSİNİ SÖYLEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye İttifakı" başlığı altında CHP ve İYİ Parti'ye bakanlık teklif ettiği ve ilk görüşmenin kendisi ile yapıldığı yönündeki iddiaya cevap verdi.

"BAKANLIK TEKLİF ETMEDİ"

Meral Akşener, Best FM'de Ufuk Karcı'nın sorularını cevaplandırdığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akşener, kendisine yönelik bakanlık teklifi iddialarına "Kesinlikle böyle bir teklif veya ima söz konusu olmadı" dedi.

"KİTAP HEDİYE ETMEK İÇİN GELDİ!"

Akşener, bakanlık iddialarının kaynağıyla ilgili de şunları söyledi: "Sayın Bülent Arınç, parti genel merkezimize bir ziyarette bulundu. Bu, kamuoyuna açık bir ziyaretti. Kitabını hediye etmek için geldi. Sayın Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret edip, kitap hediye ettiğini söyledi."