CiddiGazete- ATV’de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert’te konuşan sunucu Müge Anlı’nın doktorlar hakkında sarf ettiği sözler tepkilere yol açtı.

Türkiye coronavirüsle mücadele ederken, sağlık çalışanları gece gündüz demeden çalışıyor. Müge Anlı’nın ise canlı yayında doktorlar hakkındaki sözleri sosyal medyada gündem oldu.

"SONRA DİYORLAR Kİ DOKTORLARA İYİ DAVRANIN"

Migren hastalığı olduğunu söyleyen ve sürekli Acil’e gittiğini belirten Müge Anlı, koronavirüs bulaşabilir endişesiyle hastanede değil de arabada iğne olmak istediğini fakat doktorların bunu tedbiren kabul etmediğini anlattı. İğne yaptıramadığını belirten Müge Anlı doktorların tavırlarından memnun olmadığını “Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın” ifadelerini kullandı. Anlı devamında arabada migren iğne olmasını kabul etmeyen doktor için “İnşallah sen de birgün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın” dediğini anlattı.

Müge Anlı’nın doktorlar hakkındaki sözleri Twitter’da gündem olurken, #mügeanlıözürdile etiketiyle tepki gösterildi ve hakkında binlerce paylaşımda bulunuldu.