CiddiGazete- Beşiktaş'taki bir AVM’de buluşan Selahaddin D. ile Engin M. gayrimenkul satışı nedeniyle aralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Selahaddin D.’nin avukatı İbrahim S., Engin M.'yi vurmak için silahını ateşledi ancak o sırada araya giren Engin M.'nin şoförünü vurdu. Şoför olay sonrası hafif yaralanırken, avukat İbrahim S. kaçtı.

Olay, Beşiktaş'taki bir alışveriş merkezinde öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre iş insanı Engin M’nin sahibi olduğu holdingin bulunduğu binanın yarı hissesine sahip olan iş insanı Selahattin D., bir süre önce hissesini iş insanına satmak istedi. Ancak Engin M’nin teklifi kabul etmemesi üzerine iki iş adamı arasında anlaşmazlık yaşandı.

ARAYA GİREN ŞOFÖRÜ VURDU

Anlaşmazlığı çözmek için öğle saatlerinde Beşiktaş’taki bir AVM’de buluşan ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Selahattin D.’nin avukatı İbrahim S., Engin M.'yi vurmak için silahını ateşledi. Bu sırada Engin M.'nin şoförü araya girdi.

Engin M. kurşunlara hedef olmaktan kurtulurken, şoförü Kutlu Muhammet O. hafif şekilde yaralandı. Olay sonrası İbrahim S. kaçarken, hayati tehlikesi bulunmayan Kutlu Muhammet O. hastaneye kaldırıldı.