CiddiGazete

Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli, ''Beştepe'ye giden CHP'li'' iddiasıyla başlayan tartışmayı "Bu Kılıçdaroğlu'na alternatif arama projesidir" sözleriyle değerlendirdi.

''Meşru mu değil mi bilmem ama ortada bir arayış var" diyen Bahçeli şöyle konuştu:
''CHP'de yaşananlar bana göre bir kumpastan ziyade bir projedir. Bu projenin ismi de Kılıçdaroğlu'na alternatif oluşturma projesidir. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP Türkiye'nin karşısındaki mihrak haline gelmiştir. Anlaşılan bu siyaset ilkelliğiyle bezenmiş kirli üsluptan rahatsızlık duyanlar bir alternatif oluşturmak için harekete geçmişlerdir.''

‘ATATÜRK’ÜN AHI TUTMUŞTUR’

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu terör örgütleriyle birlikte hareket etmekle, siyasi ve toplumsal dengeleri bozmaya çalışmakla suçladı.

Devlet Bahçeli, ''Kılıçdaroğlu milli güvenlik sorununa dönüşmüştür. CHP'nin gelenekleri ve gerçekleri bu şahsı artık taşıyamıyor. Terör örgütleriyle girdiği mesai onu çuvallatmış, Atatürk’ün ahı tutmuştur. CHP’de kaynayan kazanlar artık kapak tutmaz, sular durulmaz'' dedi.

‘BAY KEMAL’İN SUYU ISINIYOR’

Cumhur İttifakı ortağı Bahçeli, CHP'de parti içindeki tartışmanın kumpas örtüsüyle kapatılamayacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:
''Cumhurbaşkanı, 'Külliyen yalan' diyor, Muharrem İnce, 'Kendimi yakarım ve CHP'de çete var' diyor o halde kumpas bunun neresinde? Kılıçdaroğlu’nun bildiği ve inandığı nedir? Krize ve kaosa oynadıkça açık veriyor. Bay Kemal’in suyu ısınıyor, kendisine alternatif oluşturma süreci farklı metot ve kanallarla devam ediyor.''