CİDDİGAZETE

Ülkücü camianın sevilen ismi Ozan Arif, 13 Şubat Çarşamba günü hayatını kaybetti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirdiği için hakkında dava açılan Ozan Arif’in cenaze törenine Ülkü Ocakları’ndan resmi katılım sağlanmadı.

CENAZEYE KATILMAK İÇİN İSTİFA ETTİ

Dünkü cenaze töreninden bir gün önce sosyal medyada açıklama yapan Samsun/Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı İlhan Arıcı, Ülkü Ocakları genel merkezi tarafından cenazeye katılımın yasaklanmasından dolayı vefat etmiş bir kişiye kin güden bir teşkilat yönetiminde olmak istemediğinden dolayı görevinden ayrıldığını duyurdu.

SOSYAL MEDYADA 'CENAZEYE KATILABİLİRSİNİZ' MESAJI

Cenaze töreninden bir gün önce, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Aslan Kösef sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Ülkü Ocakları'nın dini bir vecibe olan cenaze namazına katılmamak gibi bir kararı yoktur, olması beklenemez. Şu süreçte Ülkü Ocakları ne yapılanları unutmuş, ne kimsenin acısına saygısızlık etmiş, net şekilde sessiz kalmayı tercih etmiştir. Görevden alınışını ahlaksız bir şova çeviren meczup ve sapık şahsa inanlar, günlerdir haktan, hak yemekten bahsediyorlar. O ahlaksız bu dünyada, ona inananlar ruzı mahşerde haklarını alacaktır” diyerek Ülkü Ocakları üyelerine cenazeye katılabilirsiniz mesajı verdi.

BAŞKANLAR GRUBUNUN WHATSAPP YAZIŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

Samsun Ülkü Ocakları il yönetim grubunda Teşkilatlanma Başkanı Uğur D. tarafından atıldığı belirlenen mesajda, genel merkez tarafından cenazeye katılımın yasaklandığı belirtildi. Aile dostu olduğunu, bu sebeple törene katılacağını söyleyen Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı İlhan Arıcı ise istifa etti.

Sosyal medyada cenazeye katılabilirsiniz paylaşımının aksine, WhatsApp grubunda katılmayın talimatı verildi.

İŞTE O MESAJLAR: