CiddiGazete- Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde Ali Yavuz (38), boşanma aşamasında olduğu eşi Sevgi Yavuz'u (28) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Ali Yavuz, kayınvalidesi Dürdane D.'yi de dipçikle yaraladı.

İddiaya göre Ali Yavuz, boşanma aşamasında olan eşi Sevgi Yavuz'un kaldığı annesinin evine gitti. Burada ikili arasında tartışma çıktı.

Tartışma kavgaya dönüşünce Ali Yavuz, eşi Sevgi Yavuz ile kayınvalidesi Dürdane D.'yi darp etti. Ali Yavuz ardından eşine av tüfeğiyle ateş açtı. Sevgi Yavuz vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle kanlar içinde yere yığılırken, Ali Yavuz kaçtı. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Sevgi Yavuz ve annesi Dürdane D., Çağlayancerit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Sevgi Yavuz, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Damadı tarafından darp edilen Dürdane D.'nin ise aynı hastanede tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay yerinden kaçan Ali Yavuz, cinayette kullandığı tüfekle sakanlığı evde yakalandı.