CiddiGazete- Olay, saat 22.00 sıralarında Borazanlar Mahallesi 434’ncü sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Songül C. (33) ve 10 aylık bebeği Yaprak, bir yakınlarının evlerine misafirliğe gittikleri sırada, Songül C. çocuğunu uyutmak için yan odaya geçti. Anne ve bebeği, bir süre sonra binanın beşinci katındaki pencereden aşağı düştü.
Beton zemine düşerek kanlar içerisinde kalan anne ve bebeğini gören sokak üzerindeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Ambulansın anne Songül ve 10 aylık kızı Yaprak için geldiğini öğrenen yakınları şok geçirerek aşağı indi. Apartmanın 5’inci katından düşerek ağır yaralanan anne ve bebeği olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından İzzet Baysal Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Anne ve bebeği, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
BEBEK 4 AY ÖNCE YİNE DÜŞMÜŞ
Annesiyle birlikte 5’inci kattan düşerek hayatını kaybeden 10 aylık Yaprak C.’nin, 4 ay önce Mudurnu ilçesinde yaşadığı evin 2’inci katından düştüğü ve tedavi gördüğü hastaneden dün taburcu olduğu öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2020, 11:21