CiddiGazete- Kız kardeşi ve yeğeniyle birlikte Taksim’e gezmeye giden Volkan Hacısüleymanoğlu, otomobilini cadde üzerine park etti. Otomobilinden indiği sırada yanına gelen bir değnekçi, Hacısüleymanoğlu’ndan park parası istedi.

KIZ KARDEŞİNE KÜFÜR ETTİ

İddiaya göre; kendini cadde üzerindeki bir otelin park görevlisi olarak tanıtan değnekçi, Hacısüleymanoğlu’nun kız kardeşinin, park parası karşılığında makbuz istemesi nedeniyle küfür etti.

BIÇAKLAYAN SALDIRGANLAR KAÇTI

Bunun üzerine değnekçi ile Volkan Hacısüleymanoğlu arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgayı görerek gelen değnekçinin iki arkadaşı da Hacısüleymanoğlu’na saldırdı. Kavga sırasında yere düşen Hacısüleymanoğlu, kalkmaya çalıştığı sırada değnekçinin bıçaklı saldırısına uğradı.

YARALI HALDE SALDIRGANLARIN PEŞİNE DÜŞTÜ

Saldırının ardından değnekçi ile iki arkadaşı koşarak kaçarken, yüzünün sol tarafına ve kalbinin üzerine iki bıçak darbesi alan Hacısüleymanoğlu saldırganların peşlerine düştü.

"Oflu İsmail" olarak tanınan 70'li yılların ünlü kabadayısı İsmail Hacısüleymanoğlu’nun akrabası olduğu öğrenilen Volkan Hacısüleymanoğlu, bir süre peşlerinden koşmasına rağmen, saldırganları yakalayamayınca otomobilini almak için geri döndü.

Otomobiline binerek saldırganları kovalamaya devam etmek isteyen Hacısüleymanoğlu'nu, caddedeki bir inşaatın çalışanları durdurdu.

İşçiler için inşaat önünde bekleyen özel ambulansta ilk tedavisi yapılan Volkan Hacısüleymanoğlu, daha sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Volkan Hacısüleymanoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.