CiddiGazete

CHP’li Muharrem İnce, dün Yalova’da düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Merkezi’nde kendisine kumpas kuranların geçen yaz aynı teknede tatil yaptıklarını ileri sürdü.

İnce, CHP’nin içinde ‘çete’ olduğu yönündeki sözleri hatırlatılarak söz konusu çetenin kimlerden oluştuğu yönündeki soruya, “Onlar kendilerini iyi bilirler. Mesela aynı teknede yazın tatil yapmışlardır. Onlar kendilerini bilirler” cevabını verdi.

ÇEŞME’DE TEKNE TATİLİ

Akşam gazetesinden Ercan Öztürk, CHP Genel Merkezi’ne yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre söz konusu tekne tatilinin Çeşme’de yaşandığını öne sürdü.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Tuncay Özkan, Oğuz Kaan Salıcı, Bülent Kuşoğlu ile Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’un geçen yaz Çeşme’de bir işadamının teknesinde buluştuğunu yazdı.

Bu arada Bülent Kuşoğlu’nun Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen CHP’li haberinin kaynağı olan Talat Atilla ile aynı internet sitesinde yazarlık yaptığını ve sitede iddiayı köşesine taşıyan Rahmi Turan’ın da yazılarının yayınlandığını habere ekledi.

YALANLAYIP TEPKİ GÖSTERDİLER

Öte yandan Tuncay Özkan, Engin Özkoç ve Bülent Kuşoğlu, Muharrem İnce’nin tekne tatili iddiasını sosyal medya hesaplarından yalanlayıp tepki gösterdi.

Tuncay Özkan, “YALAN. Ne Çeşme'de bir görüşme ne de böyle bir tatil gerçekleşmiştir. BU TETİKÇİLERİN uydurmasıdır. TETİKÇİLER VE DEDİKODUCULARLA yargı önünde hesaplaşacağım” mesajını paylaştı.

Engin Özkoç, “Muharrem İnce, 7/24 TV programlarından ayrılmamakta, ortaya çeşitli dedikodular atarak yandaş medyaya adımızı, partimizi malzeme yapmakta, yaralamaktadır. Kanıtın varsa konuş, yoksa sus! İnce (@vekilince), dedikodun tamamen yalandır. Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin!” ifadelerini kullandı.

Bülent Kuşoğlu, “Görevlerimi yapmağa çalışmaktan geçen yılda ne tatile ne Çeşme’ye yıllardır gidemedim. Zaten mv’i arkadaşlarla tatil suç değil ama doğru değil. Bir internet sitesinde 10 yıldır yazmamda suç değil sanırım. CHP’ye kumpas tam bir rezalete döndü. Tüm havuz medyası görevlendirmiş...” sözlerini paylaştı.