CiddiGazete

CNN Türk’te yayınlanan "A’dan Z"ye’ programının sunucusu Cem Seymen ve muhabir İsmail Umut Arabacı istifa etti.

Twitter hesabından açıklamada bulunan Cem Seymen, “Sabah başladığım A’dan Z’ye haber programımı kendime göre önemli gördüğüm sebeplerle ve tamamen kendi isteğimle bıraktım” ifadelerini kullandı.

Seymen'in açıklamasında, "Ben burada sayamayacağım kadar çok sebeple haberin içinde olmak istemedim" demesi dikkati çekti.

Seymen paylaşımında şunları kaydetti:

"Sevgili dostlarım. Sabah başladığım A’dan Z’ye haber programımı kendime göre önemli gördüğüm sebeplerle ve tamamen kendi isteğimle bıraktım. Yönetimle görüştüm ve dostluk çerçevesi içinde isteğimi anlayışla karşıladılar.

Ekip olarak çok uğraştık, iyi niyetle çok gayret gösterdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma minnettarım. Program iyice oturmaya başlamıştı ve ratingler de iyi gidiyordu. Ben burada sayamayacağım kadar çok sebeple haberin içinde olmak istemedim. Lütfen bana kızmayın. Anlayışınızı rica ederim. CNN Türk’e bana verdiği fırsat için de teşekkürü borç bilirim. Son yayınım Cuma günü olacak. 4 gün daha beraberiz. Yolumuz açık olsun."

İSMAİL UMUT ARABACI DA İSTİFA ETTİ

Öte yandan gazeteciler.com'da yer alan habere göre, muhabir İsmail Umut Arabacı da istifa etti. Arabacı, 1 Ocak itibari ile kanalla yollarını ayırıyor.

İsmail Umut Arabacı, Barış Pınarı Harekatı başladığında canlı yayında verdiği tepkiyle konulmuştu.