CİDDİGAZETE

Bafra Devlet Hastanesi’nde plastik cerrah olarak görev yapan Dr. Ali Şakir Orbay, Bafra Devlet Hastanesi'nde görev yapan doktorların bulunduğu WhatsApp grubunda, İslam’a ve dini duygulara çok ağır hakaretler yağdırdı.

WhatsApp grubunda yönetici olan Bafra Devlet Hastanesi acil doktoru Erdem Aydın, bu paylaşıma tepki göstererek Şakir Orbay’ı WhatsApp grubundan çıkarttı.

Gruptan çıkartılmasına sinirlenen Orbay, Dr. Erdemir’i telefonla arayarak hakaret etti ve tehdit yağdırdı.

ERDEM ŞİKAYETÇİ OLACAK

İslam’a ve Hz. Muhammed'e yapılan hakareti kabul etmeyen Dr. Erdem Aydın, kendisine telefonda hakaret eden Şakir Orbay’dan şikayetçi olacağı söyledi.

Doktor Şakir Orbay, Mayıs 2019'da hastasına muayene sırasında tacizde bulunduğu iddiasıyla da gündeme gelmişti.

Şakir Orbay'ın WhatsApp grubunda yapmış olduğu paylaşımdaki ağır hakaretler, Bafra'nın yerel haber portalı BRT Haber tarafından buzlanarak yayımlandı.

NİŞANLISI DARP ETMİŞTİ

Öte yandan 2015 yılında; Samsun İlkadım İlçesi Gazi Devlet Hastanesi’nde çalışırken aynı evi paylaştığı hemşire C.Ç. ile kavga eden Şakir Orbay, iddiaya göre nişanlısının gözüne yumruk attı.

C.Ç. de Orbay'a evdeki eşyaları fırlatarak karşılık verince, doktor hastanelik oldu. Nişanlısı olan doktoru dövmekten gözatına alınan hemşire, savcılıkta ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: BRT Haber