CiddiGazete- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından İstanbul Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezinin adının değiştiğini duyurdu.

Merkeze, coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı'nın adının verildiğini söyleyen Koca, "Birkaç gün öncesine dek, bu tabelada, İstanbul Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi yazıyordu. Hastalarına son olarak burada hizmet eden doktor arkadaşımız Yavuz Kalaycı’yı COVID-19 sebebiyle kaybedene dek. İnsana sevgisi çok olan, çok sevilir. Tıpkı Dr. Yavuz gibi" dedi.

‘KIZLARIMA SAHİP ÇIKARSINIZ DEĞİL Mİ?’

Dr. Yavuz Kalaycı COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetmişti. Dr. Kalaycı’nın annesi, babası ve kardeşi de aynı sebepten vefat etmişti.

Dr. Yavuz Kalaycı'nın meslektaşı Doç. Dr. Erdinç Nayır'ın, Twitter’dan paylaştığı, "Bugün bir doktor arkadaşımız coronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Aynı sebeple annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı'nın son mesajı: 'Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi' Siz hala evde sıkılıyor musunuz?" mesajı sosyal medyada büyük yankı uyandırmış, pek çok kişi Dr. Yavuz Kalaycı’nın kızlarına burs vermek istediklerini belirtmişti.