CiddiGazete- Coronavirüs tedavisi üzerinde çalışma yürüten ve bir dönem FETÖ kumpası Ergenekon operasyonları kapsamında gözaltına alınan Prof. Dr. Ercüment Ovalı kritik tarihi açıkladı.

Coronvirüs tedavisinde klinik çalışmaları Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan Ercüment Ovalı, 7 gün 16 saatlik laboratuvar çalışmalarının sonucunda, kurulan sistemin güvenli olduğunun kanıtlandığını belirtti.

"23 NİSAN ALLAH NASİP ETSİN"

Prof. Dr. Ovalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada coronavirüs ilacı için 23 Nisan tarihini verirken, “7 gün 16 saat laboratuarda çalıştıktan sonra artık kurduğumuz sistemin güvenli olduğu kanıtlandı. Şimdi kahramanlarım içeri giriyor. Kaldığım yerden onlar devam edecek. İlk ekip Yurtsever Bulut, Gözde, Recai, sonra sayıları kademeli olarak artacak. 23 Nisan için sözleştik...” ifadelerini kullandı.

Ercüment Ovalı bir takipçisinin, “Tam olarak ne yapıyoruz” sorusu üzerine ise “Sadece mücadele ediyoruz diyelim. 23 Nisan... 100. Yılımız. Allah nasip etsin... Dua edin... Hepimiz için” cevabını verdi.