CiddiGazete- Fatih Terim'in coronavirüs testi pozitif çıktı... Terim, test sonucunu sosyal medya hesabından duyurdu. 66 yaşındaki teknik adam şu açıklamayı yaptı: "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere..."

Öte yandan Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın da testlerinin pozitif çıktığı iddia edildi. Haber daha sonra düzeltildi ve her iki antrenörün de testlerinin negatif olduğu belirtildi. Testi pozitif çıkan Abdurrahim Albayrak ve eşi ise sabah saatlerinde hastaneye yatırıldı.

HASAN ŞAŞ VE DAVALA'DAN AÇIKLAMA

Ümit Davala sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bir TV programında Corona Virüs testimin pozitif çıktığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını paylaşmak isterim" ifadelerini kullandı.

Hasan Şaş ise "Ben gayet iyiyim, testlerim normal. Yeni başarılarda görüşmek üzere" dedi.

NİHAT ÖZDEMİR ISRARLA LİGİ DEVAM ETTİRDİ

HaberTürk'teki canlı yayında konuşan gazeteci Fatih Altaylı, Terim'in virüsü Beşiktaş ile oynanan derbide aldığının düşünüldüğünü söyledi.

Fatih Terim, virüsün ortaya çıkmasından sonra defalarca liglerin ertelenmesini talep etmiş, TFF Başkanı Nihat Özdemir, hükümetten emir gelmediği için "devam" yönünde karar bildirmişti.

TFF Başkanvekili Erdal Bahçıvan, liglerin ertelenmesi yönünde ısrarlı görüş bildirdiği için Nihat Özdemir tarafından istifa ettirilmişti.

HİÇ Mİ ALLAH'TAN KORKMUYORSUNUZ?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 berabere kaldıkları Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulunmuş ve maçın ertelenmeyip seyircisiz oynatılmasına tepki göstererek, “Şu top toplayıcı çocukların eldiven giymesi bir şey ifade etmez. Bizim canımız, ailemiz yok mu. Hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz” demişti.

Terim, “Milyarlar, futbol insan hayatından önemli değil cümlesini, ana haberlerde, spor haberlerinde sürekli konuşuyorlar. Corona virüsü böyle bir şey. Bizi toplumun uyuşturucusu gibi, seyircili oynanan bir spor dalını seyircisiz ve risk altında oynatıyorsunuz. Beraberlikten, puan kaybından ayrı konuşuyorum. Ben, Türk futboluna net 50 senemi verdim. Bir grubun temsilcisiyim. Kimseyi kırmak, kimseyi üzmek niyetinde değilim. Ama doğruları da söyleyeceğim tabii ki. Demin de söyledim, bazıları söyleniyor, ben söylüyorum. Sağlığımız söz konusu, hayatımız söz konusu. Böyle de bir illet var, bu bir gerçek. Hepimiz yardımcı olacağız, elimizden ne geliyorsa. Ama hiç bizim hayatımız, oyuncuların hayatı, hatta basın mensupları. 850 kişi akrediteli. Diğer eklerle birlikte 1000 kişi. 1.5 metreden aşağı mesafemiz olmayacaktı hani?” diye konuşmuştu.