CiddiGazete- Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 4-1 mağlup ettiği, hakem tartışmasıyla ön plana çıkan maçtan sonra Galatasaray Kulübü, Twitter hesabından tartışma yaratacak bir paylaşımda bulundu. Sarı-Kırmızılılar, maçın hakemi Bahattin Şimşek'i kastederek "Futbolda kapkara gece!" ifadesini kullandı.

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabında yer alan ve sarı-kırmızılı kulübün paylaşımında kullandığı "Futbolda kapkara gece!" ifadesine vurgu yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!"

ALİ KOÇ VE GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ’DAN AÇIKLAMA

İki takımın sosyal medya atışması, gecenin en çok konuşulan olayı oldu. Kadıköy’de 4-1 biten mücadelenin ardından Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, hakem Bahattin Şimşek’e tepki göstererek, "Biraz vicdanı, biraz Allah korkusu, biraz şahsiyeti varsa gece uyku uyuyamaz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da stattan çıkarken yaptığı açıklamada, "Hata konuşacaksak artısıyla eksisiyle bakarsak bu sezon geçen sezon kim daha çok hakem hatasından zarar görmüş, kim daha faydalanmış bu tartışmayı yapan herkese soruyorum. Fenerbahçe bugün maçı bileğinin hakkıyla aldı" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DEN ANITKABİR PAYLAŞIMI

Fenerbahçe, Galatasaray'a cevap verdiği tweetin ardından, Anıtkabir'de çekilmiş "Açtığın bu yolda bizi senin fenerin aydınlatıyordu" sözlerinin yer aldığı bir gölsel paylaştı.