CİDDİGAZETE

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, fenomen olduğu twitter'da sessizliğini bozdu. Gökçek, CHP'nin Ankara ve İstanbul'da AKP'yi geçtiğini söyleyen Gökçek, Mehmet Özhaseki'ye de 'kampanya' göndermesinde bulundu.

Melih Gökçek, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Gökçek mesajında, “Ankara ve İstanbul cüzi miktarda farkla CHP’ye geçmiştir” ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ’I TEBRİK ETTİ

Öte yandan Gökçek paylaşımlarında, Mansur Yavaş’a tebrik mesajı iletti. Gökçek, “Seçimlerde kaybetmek de var, kazanmak da var. Sayın Mansur Yavaş’ın başarısını tebrik ediyorum. Ama Twit alemi; 'Ankara'da Melih Gökçek'i geçtik diye bana twit atmasın” dedi.

MEHMET ÖZHASEKİ’YE ‘KAMPANYA’ GÖNDERMESİ

Açıklamalarında Özhaseki’ye eleştiride bulunan Melih Gökçek, “Özhaseki ‘Melih Bey benim kampanyamın bir parçası değil. Emekleri için eline sağlık ama tarzı benim tarzım değil, yönetim anlayışı benim yönetim anlayışım değil, üslubu benim üslubum değil’ diyerek, kendisinin kampanyasına TV programlarıyla katılarak katkı vermemi istemedi. Yürütmediğim bir kampanya dolayısıyla bu seçimden sorumlu olmam düşünülemez... Ben de bu sözleri Özhaseki'yi suçlamak veya eleştirmek için söylemiyorum... Doğrudur... Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır...” ifadelerini kullandı.