CiddiGazete- Terör örgütü DHKP-C ilintili Grup Yorum'un gitaristi İbrahim Gökçek, açlık grevini sonlandırdığının ertesi günü öldü. Gökçek'in cenazesinin memleketi Kayseri'ye gömülmesine Ülkü Ocakları'ndan bir grup karşı çıktı. Tepkiler üzerine, İbrahim Gökçek'in gömüleceği mezarlık değiştirildi. Kayseri'deki olaylar, dün gece sosyal medyada gündem oldu.

Devlet Bahçeli'nin görevden aldığı Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Turan

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de gün içinde verdiği talimatla, Kayseri'deki tüm Ülkü Ocakları'nı kapatıp, il başkanı Serdar Turan'ı görevden aldı.

Turan'a, Devlet Bahçeli tarafından görevden alınmasının ardından, Twitter'da @KubilayBabacan isimli bir kullanıcının hesabından, "#serdarturanyalnızdeğildir" etiketiyle destek videosu yayınlandı.

Kamuflaj giysili ve otomatik silahlı üç kişinin maske takarak çektikleri videoda, Serdar Turan'ın "gizli orduları" olduğu belirtildi.

Nerede ve kimler tarafından çekildiği belirtilmeyen destek videosundaki kişilerden biri, cep telefonundan okuduğu bildiride şu ifadeleri kullandı:

"DHKP-C teröristi, topluma sanatçı diye süslendirilen, İbrahim Gökçek denilen kafirin leşini vatan toprağı olan şehitler diyarı Kayseri'ye gömülmesine şiddetle karşı çıkan, Kayseri Ülkü Ocakları ve onun yiğit başkanını sosyal medya aracılığıyla tehdit eden kansız güruh bilsin ki; ülkemizin 57. Alayı olan Ülkü Ocaklarının ve onun her hangi bir bireyinin kılına zarar gelirse sizde hayali olan namlular bizde cayır cayır çalışır.

Devletimizin askerine, polisine inancımız tamdır. Nefsi müdafaa olursa Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı'nın görünmeyen orduları, kardeşleri var.

Bir gece gelir; Gazi Mahallesi'nde, Irak'ta, Rakka'da, her neredeyseniz hesap sorarız."