Prof. Dr. Teoman Kadıoğlu, 15 yıldır aralıksız her gün Posta Gazetesi’nde sağlık köşesinde yazıyordu. Attığı bir tweette, Hürriyet Gazetesi’nin gerçek tirajını yazınca köşesine son verildi.

Kadıoğlu olayı kişisel Twitter hesabından, “Bu twitimden sonra 15 yıldır aralıksız her gün sağlık köşesi yazdığım Posta gazetesindeki yazılarıma son verildi. Pek üzüldüm!” sözleriyle duyurdu.

TEOMAN CEM KADIOĞLU KİMDİR?

Robert Kolej (1979) ve İstanbul Tıp Fakültesi (1985) mezunudur. Monash Üniversitesinde bir yıl erkek kısırlığı mikrocerrahisi eğitimi alarak, Türkiye'de ilk mikrocerrahi varikosel ameliyatını 1992'de başlatmış olup halen 5000 üzerinde vaka ile en geniş seriye sahiptir.Ülkemizdeki ilk Androloji Polikliniğini ve ilk Androloji laboratuvarlarını İstanbul Tıp Fakültesinde kurmuştur. Yurtiçi ve yurtdışında 150 kadar bilimsel yayını bulunmaktadır. Kadıoğlu Sağlık Hizmetleri Ltd. (1993) kurucusudur. Tümlab Androloji Laboratuvarları (Nişantaşı-Bakırköy)'ün kurucusudur. Epiderm Poliklinikleri Nişantaşı, Etiler, Bağdat caddesi, Bakırköy ve Bakü şubelerinde lazer epilasyon ağırlıklı hizmet vermektedir. Teoman Cem Kadıoğlu 1974 yılından itibaren Galatasaray Spor Kulübü üyesi olup 5619 sicil numarası ile 2004 yılından beri Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulundadır. 1905 Galatasaray Yönetici ve İşadamları (GSYİAD) Başkanlığı (2006-2009) yapmıştır. Galatasaray Düşünce Derneği (GSDD, 2013) kurucu başkanıdır. Posta gazetesinde 15 yıldır erkek sağlığı konusunda günlük köşe yazmaktadır. Sporium kulübünden lisanslı sporcu olarak tenis turnuvalarına katılmaktadır. İstanbul Golf Kulübü üyesidir.