CiddiGazete- “Akılı Şehirler ve Belediyeler Kongresi” için Ankara’da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kongreye konuşma yapmak için gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir zarf verdi.
Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi” Ankara’da ATO Congresium’da düzenlendi. Toplantının açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ATO Congresium’da girişinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu belediye başkanları karşıladı.

Belediye başkanlarının arasında yer alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir zarf uzattı. Zarfı alıp inceleyen Erdoğan ile İmamoğlu arasında gülüşmeler ve samimi diyaloglar yaşandı.
Zarfla ilgili kısa bir açıklama yapan İmamoğlu, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kanal İstanbul ile ilgili 4 sayfalık mektup verdim, okudu. Çünkü yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorum” dedi.